Ko smo mi?

Kada birate knjigovođu birate vašeg partnera u biznisu, zato birajte pametno! Mi razumemo Vas i vaše potrebe. Razumemo koliko je vreme bitna stvar u svakom poslu i zato smo tu za vas u bilo koje doba dana. Tu smo da ispunimo sve vaše rokove. Dođite da zajedno vodimo zdrav biznis.

OBUKE

Nudimo vam najbolje obuke po najboljim cenama, sve naše skripte sa koima predajemo su na osnovu prakse i iskustva dugog 20 godina. Mi vas ne učimo suvim knjigovodstvom već suštinu i kako da zavolite ovaj posao. Šta sve dobijate upisom na našu akademiju: Osim što se razlikujemo po metodi rada učimo vas kako da volite ovaj posao i da pružite klijentu najbolje rešenje u svakoj situaciji. Pored svih usluga koje vam nudimo tu smo i da vam kroz obuke u trajanju od 3 meseca prenesemo naše znanje.

Kako izgledaju naše obuke?

Tako što se svakom od vas posvetimo maksimalno, naše obuke pohađaju ljudi koji nemaju pređašnje iskustvo u ovom poslu kao i oni koji ga imaju ali žele da ga usavrše. Zakažite besplatne konsultacije već danas. Pored svih knjigovodstvenih usluga koje vam nudimo kao što su: OBRAČUN, ZARADE, PDV, Završni računi i još mnogo toga, nudimo vam i mogućnost specijalizacije ili možda potpuno nov početak. Promenu zanimanja? Uz brzo pronalaženje posla, rad od kuće, rad u kancelariji, rad za sebe, rad za drugog... Mnogo je načina a izbor samo jedan.

Niste u mogućnosti iz bilo kojih razloga da pohađate naše časove?
Nije Problem!

Naš sistem rada je osmišljen tako da možete pristupiti našim obukama od svoje kuće. Primere koje rade naši polaznici radite i vi, pratite celu nastavu iz udobnosti vašeg doma. Naš ceo koncept je tako prilagođen i uz našu energiju nemoguće je da se neosećate kao da baš tu pripadate.

tim